Business Coach Amerstreek

gesprekspartner voor iedere ondernemer

Uw business plan op de achterkant van een sigarendoos

Posted on 09 okt 2017 in businessplan | Reacties uitgeschakeld voor Uw business plan op de achterkant van een sigarendoos

Om te beginnen.

Voordat u een eigen bedrijf start, vraagt u zich misschien af of ondernemen iets is voor u. Bent u er wel geschikt voor? Kunt u uw bedrijf tot een succes maken? Een pasklaar antwoord daarop is er niet. Maar met een goede voorbereiding en een flinke portie zelfkennis komt u een heel eind.

In de voorbereiding krijgt u van ons gratis de beschikking over een handige ’tool’ om snel de haalbaarheid van uw bedrijfsidee te meten. Wij stellen u daarbij enkele vragen en u kunt globaal financiĆ«le gegevens invoeren. Daarmee krijgt u een eerste uitkomst. Spreekwoordelijk ‘op de achterkant van een sigarendoos’. Wij geven u vervolgens vrijblijvend aanvullende tips waarmee u verder kunt. Om de onderzoekstool in te vullen, klik hier.

Het invullen van de onderzoekstool neemt slechts een kwartier in beslag. Als u vooraf een vraag heeft, neem dan contact met ons op (06 365 18059). Klik na het beantwoorden van de vragen op verzenden en ontvang binnen 24 uur onze beoordeling. Gratis.

Klik HIER om terug te keren naar de homepagina